Bakın dikkat edin yalancı insanlar denk gelebilir

Bakın dikkat edin yalancı insanlar denk gelebilir

Arkadaşlar merhabala bugün size anlatmak istedikleri inşallah kafanızda tutarsınız burası bir sanal ortam bu yüzden kime güvenirsiniz yada kimler tarafından kandırılırsınız bunu bilmem ben ama benim siteme giriş yapan tüm değerli dostları uyarı buluyorum. Artık beni takarsın takasın sen bilirsin ama yine kötü düşünde olma diye yazıyorum bu yazı belki okuyorsun belki okumuyorsun. İlk etap yalnış yaptığınız olaylarından biri kesinlikle profilde dikkat incelmeniz hemen resim bakarak telefon çevirip kızları arıyorsunuz sonra gidiyorsunuz hayal ettiğiniz. Gibi çıkmadı site hemen kötü oluyor bugün bir yorum okudum sakın gitmeyin yanış insan resimler alakası yok diye hak veriyorum size kimse kendi resmi kullanmıyor bu yüzden sakın yanlış anlamayın siteyele kesinlikle alakası yok biz demiyoruz üyelerimize sahte resim kullanın diye kendi hayatları için özel yaşamları için sahte resim kullanıyorlar.



Sizin yapmanız gereken tek şey baktın resim yirmi gidiyorsun kırk çıkıyor hemen o ortamı terk et durma sonra gel site bildir bu insan böyle diye bizde ikinci şikayette hemen onu siteden atalım daha temiz ortam olsun diye el ele verirsek burası gerçekten inanılmaz eğlenceli bir ortam olur. Bu dünyada her şey seks mi değil dost kazanmak lazım sürekli olacağı tabi kadınlar size burada sözlerim eğer gelen misferilerinize yada gittiğiniz misafirlerinize adam gibi davranmasınız. Onlar sizi tekrar tercih edeler aama ben parama bakım işimi bitirim düşünce olursa af edersin ama bir gelen bir daha sikim gelir yanı kızlar kusura bakmayın burası sizin babanızın tarlası değil bak sizin hakkınızda iki yorum gelsin sizi bir dakika bu sitede tutma yanlış anlamayın burası sizin değil buraya misafir olan misafirlerin onları düzgün davranırsanız yeriniz olur yoksa asla papim.net size yer yok bu konuda açıklık getirdikse sonra gelen misafirlerime bazı konularda söyleyişlerim olucak bakın arkadaşlar burada olan kadındır bu yüzden kibar olmanız lazım o insanlara karşı eğer lan lun gel buraya gel yok beyler karşınızda bir kadın olduğunu asla unutmayın eğer ne kadar kibar olursa o kadar mutlu olmak demektir.



Bak bu yazdığım şeyler uyar uymasın hiç sikimde olmaz o günü yarım kalırsın sonra görürsün abenin amını ben sadede size uyarı yapıyorum takarsan sikime takmasan da ona kadar net bir insanım benim sitede görüştüğün kişiye adam gibi davranman lazım. Öyle iki kuruş ödedin diye kendini kaf dağında sanmayın burada olan kadınlara kiba olun ne kadar iyi davranırsanız. O kadar çok istek alırısnız yanı halen ettiğin gibi bir kadınla özel şeyler yapmak isyiyorsan bu yazı sonuna kadar okursnuz Bu konuda hep bilinç olursunuz hemde kötü bir olaya denk eglemesiniz bu ara hiç bir İstanbul escort kızı banka havale yoluyla para almıyor elden alıyor sen ne yaparsam onu biçersin iki iki dört eder farklı bir olay iyi eğlenceler dilerim...